Vull fer un MOOC: per on començo?

Des de la Secretaria d’Universitats i Recerca s’organitza la jornada Vull fer un MOOC: per on començo? adreçada a compartir l’experiència dels professors més veterans, els dubtes dels ja iniciats o les preguntes dels nouvinguts en aquest món d’innovació i educació en línia.

Aquesta jornada, que es farà el proper 11 d’abril, de 9:00 a 13:30 hores a l'auditori del campus de la Comunicació de la UPF, combinarà presentacions i diàlegs entre professors experts en cursos massius en línia amb taller més pràctics adreçats preferentment a docents així com la presentació del projecte de recerca 14MOOCs14.
L'acte, adreçat especialment al professorat d’universitats catalanes (prèviainscripció gratuïta a través de la web) és una iniciativa de la secretaria d’Universitats i Recerca del departament d’Economia i Coneixement. La Jornada forma part de les activitats promogudes per als MOOCs seleccionats en la primera convocatòria organitzada per l’AGAUR, però també està orientada a donar suport a iniciatives similars a les universitats.